Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
Avoid
x visible of total y

Contact

Address:

Klimhal Amsterdam
Naritaweg 48
1043 BZ
Amsterdam
Netherlands

Website:

http://www.klimhalamsterdam.nl/

Tel:

0031 20 6810121

Share:


map

Distance:
Time:

Klimhal Amsterdam


Summary

Klimhal Amsterdam, De Grootste Klimhal van de Benelux

Klimhal Amsterdam is de perfecte plek voor de beginnende en gevorderde klimmer, voor groepen en individuele klimmers. De hal beschikt over veel faciliteiten, deskundige begeleiding en is daarnaast goed bereikbaar per auto (gratis parkeerruimte) en openbaar vervoer (station Sloterdijk).

Klimhal Amsterdam heeft zowel binnen als buiten mogelijkheden om te klimmen en boulderen. De grootste klimhal van de Benelux staat nabij station Sloterdijk in Amsterdam, is 21 meter hoog en heeft een totaal klimmuur  oppervlak van maar liefst 3300 m2. Op onze klimwanden kun je ± 300 routes en 400 boulders proberen.

Mogelijkheden: Voor beginners zijn er kennismakingslessen en beginnerscursussen. Ervaren klimmers bieden wij op diverse niveau’s trainingen, uitgebreide trainingsfaciliteiten en boulderwanden.

Voor kinderen vanaf 5 jaar worden er kennismakingslessen en kinderfeestjes georganiseerd en er zijn jeugdtrainingen voor kinderen van 5 t/m 8 jaar (Klauterclub KC) en 8 t/m 12 jaar (KKC) en jongeren van 12 t/m 16 jaar (KCA). 

Bereikbaarheid Door de ligging vlakbij de A10 en NS-station Amsterdam Sloterdijk is de Klimhal uitstekend bereikbaar met auto en OV.

Links

Voor informatie over cursussen en inschrijvingen kunt u op de volgende link klikken.

Cursussen en inschrijven

2 Comments


Princy rathi
nice place

Kandarp Dave
Good place to visit

Place your review

Login to place your review

Manual